fcb.portal.reset.password
Xavi, durant el partit

Xavi, durant el partit / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Xavi Hernández i Dani Alves figuren al capdavant d’alguns dels apartats estadístics del partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. A continuació repassem les xifres del Barça-Atlètic de Madrid:

Quatre jugadors del Barça van recuperar deu o més pilotes durant el partit. Bartra en va recuperar 15; Mascherano, 13; Jordi Alba, 12, i Dani Alves, 11. En total, l’equip va recuperar fins a 86 vegades la pilota, tres més que l’Atlètic.


 El Barça va realitzar un total de 688 passades bones, mentre que l’Atlètic de Madrid en va sumar 236.


 Xavi és qui més passades bones va realitzar, amb un total de 111, seguit per Dani Alves, amb 87, i Busquets, amb 84. Gabi, amb 39, va ser qui més en va fer per part de l’Atlètic de Madrid.


 Alves i Xavi van ser els jugadors més actius per part del Barça. El brasiler va participar en 75 jugades i el de Terrassa ho va fer en 78, el que més de tots dos equips. Per part de l’Atlètic, Gabi, amb 44, és qui més va intervenir en el joc matalasser.


 El control de la possessió va ser clarament blaugrana, amb el 71% total. Pel que fa a les rematades, el Barça va xutar 18 vegades, cinc entre els tres pals. L’Atlètic va rematar cinc vegades, quatre a porteria.


 Pel que fa a centrades a l’àrea el FC Barcelona en va fer moltes més que el seu rival. Concretament, va centrar 29 pilotes, mentre que els matalassers ho van fer en sis ocasions.


 L’Atlètic de Madrid va cometre 24 faltes, nou més que els blaugranes, que van acabar amb 15. D’aquestes faltes, l’Atlètic va rebre sis targetes grogues i el Barça, dues.


 Neymar, amb set, és qui més faltes va rebre de tots dos conjunts. Diego va ser qui més en va rebre de l’Atlètic de Madrid, amb tres.


 Curiosament, el FC Barcelona no va cometre cap infracció de fora de joc, mentre que l’àrbitre del partit en va assenyalar tres a l’Atlètic de Madrid.


 El FC Barcelona va fer 17 regats amb èxit, mentre que l’Atlètic ho va aconseguir en tres ocasions. Neymar, amb set, va ser qui més en va fer durant el matx.

Tornar a dalt