fcb.portal.reset.password

Mascherano, en roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Javier Mascherano ha comparegut aquest dijous en roda de premsa i ha parlat, principalment, de les lesions que han afectat l’equip en els últims dies i de la imminent elecció de la Pilota d’Or. A continuació, un resum de la roda de premsa en deu frases.

  1.  “Lamentablement hem tingut algunes lesions, però per això es confecciona una plantilla àmplia. Qualsevol del primer equip està en condicions de jugar. Sentim les absències, però per això hi som”.

  2. “Víctor (Valdés) és importantíssim. No només pel que representa, el seu estat de forma era quasi excel·lent. Ara hem de donar suport a Pinto, que sempre ha respost. Té molta experiència i treballa tot l’any per tenir una oportunitat. Ara se li'n presenta una”.

  3. “M’ha tocat jugar molt amb Pinto. Al meu entendre, ha millorat molt en els últims anys amb la pilota als peus i ha tingut magnífiques actuacions. Segur que estarà a l’altura, com sempre”.

  4. “No sé si Messi ha jugat massa. Li ha tocat passar per aquest moment i el millor que pot fer és estar tranquil i recuperar-se bé. A tots ens passa”.

  5. “Messi és el millor jugador que he vist a la meva vida i segurament el millor que mai veuré. Té un do”.

  6. “No presto gaire atenció al debat de la Pilota d’Or. Estic tan lluny d’això que no em genera res. M’alegra quan la guanya Leo”.

  7. “No sóc qui per jutjar la decisió de la FIFA d’ampliar el termini de votació de la Pilota d’Or. Em dedico a jugar. No em toca votar, però jo no canviaria la decisió en els últims quinze dies”.

  8. “Bartra és un grandíssim jugador. No és fàcil jugar amb 20 anys al Barça i ha demostrat molta maduresa en jugar en un moment que no era fàcil. Hi som per aferrar-nos a les oportunitats i ell ho ha tingut clar. Segurament, per edat, no ha tocat sostre i dependrà d’ell on vulgui arribar”.

  9. “Alexis està fent una temporada molt i molt bona, al Barça i amb Xile. S’ha deixat anar, que és el que li faltava per demostrar, l’atreviment que tenia en altres equips”.

  10. “Al porter que li toqui venir tindrà la pressió de jugar en aquest club. Haurà de lluitar pel lloc, i les comparacions són odioses. No el podrem comparar amb Víctor”.

Tornar a dalt