fcb.portal.reset.password

Gerardo 'Tata' Martino ha dirigit la primera sessió d'aquest dimarts / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després d'una primera jornada intensa de la gira asiàtica, el Barça s’ha tornat a exercitar a Bangkok en la primera de les dues sessions programades per a aquest dimarts. Dels 24 jugadors que formen l’expedició de la gira, s’han entrenat tots amb normalitat excepte Jonathan Dos Santos, que ha començat a fer treball de camp al marge del grup per recuperar-se de la sobrecàrrega al quàdriceps de la cama dreta que li va impedir participar en el Trofeu Joan Gamper de divendres. L’entrenament s’ha fet al Thai Army Stadium sota unes condicions d’humitat i xafogor pròpies de la zona.

Tello, amb el grup

Cristian Tello, per la seva banda, s’ha reincorporat a la dinàmica del grup en l’entrenament matinal d’aquest dimarts. L’extrem, que també es va haver de perdre el Gamper per una elongació al bíceps femoral de la cuixa esquerra, ha completat la sessió juntament amb la resta de companys. Cal recordar que en el primer entrenament a Bangkok, fet aquest dilluns, el sabadellenc va completar només una part de la sessió amb el grup.

Així doncs, l’equip ha començat una altra jornada de la gira asiàtica amb un entrenament físic per preparar un altre partit amistós, que serà dimecres contra el combinat de Tailàndia. El Barça completarà aquesta tarda una nova sessió, programada per a les 19 hores, a l’escenari del partit, el Rajamangala National Stadium.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();