Leo Messi torna a marcar contra el Milan, el seu rival europeu preferit

Leo Messi torna a marcar contra el Milan, el seu rival europeu preferit

El davanter argentí, que aquest dimecres ha fet dos gols al Camp Nou, acumula 8 gols contra els milanesos en tota la història de la Champions

De San Siro al Camp Nou. Aquest ha estat el recorregut sense gols de Leo Messi en els últims partits. Entremig han passat tres enfrontaments de Lliga (Reial Madrid, Celta i Espanyol). En total, 366 minuts sense marcar, un període que avui ha arribat al seu final després que el jugador argentí transformés un penal, provocat sobre Neymar, al minut 29.

65 gols en tota la Champions

El ‘10’ del Barça no s’ha conformat amb el penal i, a les acaballes del partit, després d’una gran combinació amb Cesc, ha fet el segon del seu compte. Ja suma 6 en aquesta edició de la Champions (només per darrera del 7 d’Ibrahimovic i els 8 de Cristiano Ronaldo) i 65 en tota la història de la competició, cada cop més a prop del rècord absolut de Raúl (71).

L’AC Milan és el rival preferit de Leo Messi, que ha marcat 8 gols contra els ‘rossoneri’. De fet, és el primer jugador que li fa 8 gols a un mateix rival en tota la competició. Cal destacar que d’aquests 8 gols, un total de 4 han estat de penal. L’astre argentí ja acumula 37 gols des dels onze metres amb la samarreta del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut