fcb.portal.reset.password
Leo Messi during a press conference

Leo Messi / FOTO: ARXIU FCB

Aquest dissabte es compliran deu anys del debut de Leo Messi amb el primer equip. Va ser a Portugal, en un amistós contra el Porto. L’espai 'Porta 104', en un reportatge titulat ‘El dia que va debutar el 10’, recull els records del crac argentí sobre aquell amistós. “El 16 de novembre del 2003 és una data molt important, perquè és la que em va permetre realitzar el somni que tenia des de petit. Va ser un dia molt feliç”, explica. “Havia lluitat molt perquè arribés aquell moment. Va ser molt especial”, afegeix.

Com va saber la notícia?

Al reportatge Messi dóna detalls de com va assabentar-se del seu viatge a Portugal amb el primer equip. La notícia l'hi va donar Josep Colomer, coordinador del futbol base en aquella època: “Recordo que ens entrenàvem amb el Juvenil A. Quan va acabar l’entrenament Colomer em va comentar algunes coses i em va dir que viatjaria amb el primer equip”. I segueix: “Em va recalcar que hi anés i gaudís del partit i de l’experiència, però que quan tornés seguís pensant en el Juvenil A”.  

Zero canvis

Els seus pares li van aconsellar el mateix que el seu tècnic al Juvenil A, Juan Carlos Pérez Rojo. “Em van dir que gaudís de tot el que estava vivint i que no tenia perquè canviar. Que havia de seguir pel mateix camí”, assegura.

Han passat deu anys i Messi reconeix que continua sent la mateixa persona que abans d’aquell viatge a Portugal. “Crec que continuo sent la mateixa persona. Segueixo veient-ho tot igual. He anat creixent, aprenent i valorant les coses”, conclou.

El programa ‘El dia que va debutar el 10’ s’estrenarà a Barça TV aquest dijous a les 21 hores, i es tornarà a emetre a les 23.30 hores. Divendres es podrà veure a les 11.45, les 15.30 i les 22.45 hores; dissabte, a les 14.45 i les 18.45 hores, i diumenge, a les 05.15, les 11.30 i les 22.15 hores.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();