fcb.portal.reset.password

Messi i Pinto, amb el projecte 'Ve a por tus sueños' / www.veaportussuenos.com

Leo Messi ha estat el protagonista del quart capítol de ‘Ve a por tus sueños’, el projecte benèfic de José Manuel Pinto, que té com a objectiu donar una oportunitat a joves amb talent musical i ser solidari amb diferents fundacions i ONG. Després d’haver estrenat fa unes setmanes el primer capítol, amb la participació de Carles Puyol, i de comptar amb la presència de Dani Alves i Neymar Jr en el segon, el crac argentí ha explicat els seus gustos musicals.

El ‘10’ reconeix les seves preferències per la música argentina, el cúmbia i el reggae. També assegura que una de les seves cançons favorites és ‘Hijo’, de Los Cafres, “per tot el que diu la lletra”.

De la mateixa manera, Messi confessa que està començant a tocar la guitarra, però que li agradaria saber-ne més. “M’agrada molt però encara no en sé gaire. Em relaxa i em permet desconnectar de tot”, afegeix.

A banda de Messi, que aixeca passions entre els participants del programa, en el quart capítol de ‘Ve a Por Tus Sueños’ també apareix Toni Bou, pilot de trial.

Tornar a dalt