fcb.portal.reset.password
Leo Messi aixeca la Bota d'Or i l'ofereix als assistents sobre la gespa del Camp Nou

Leo Messi, oferint la Bota d'Or al Camp Nou / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Leo Messi i la seva Bota d'Or, acompanyats pels membres del primer equip sobre la gespa del Camp Nou

Leo Messi, rodejat dels seus companys, ofereix la Bota d'Or / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Leo Messi ha tornat a rebre l’estima del Camp Nou quan, aquest dissabte a la tarda, abans de l’inici del Barça-Granada, ha ofert a l’afició la Bota d’Or 2012/13. Tot i arrossegar una lesió que l’obligarà a estar lluny dels terrenys de joc fins l’any que ve, el crac del Barça no ha volgut perdre l’hàbit de donar les gràcies i lliurar un guardó als seguidors blaugrana. I de nou ha estat per lliurar la Bota d’Or, la tercera del seu palmarès particular, que l’acredita com el màxim golejador de les Lligues europees de la temporada passada.

Messi ha saltat a la gespa del Camp Nou quan passaven pocs minuts de tres quarts de quatre i quan els seus companys han finalitzat l’escalfament. El ‘10’ del Barça, vestit de carrer, ha rebut l’ovació dels espectadors que aquesta tarda han omplert l’Estadi. Tot seguit, s'ha reunit amb els seus companys d'equip -que l'havien esperat entre aplaudiments- per fer-se una foto de grup amb tots ells.

Aquest acte s'ha dut a terme tres dies després que se li fes entrega del guardó en un acte multitudinari a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, el qual va comptar amb la presència del president Sandro Rosell, companys d’equip com Puyol, Piqué, Pinto, Jordi Alba, Adriano, Xavi i Cesc, i el tècnic Tata Martino, entre d’altres.

Tornar a dalt