Leo Messi i Neymar Jr, davanters nominats al FIFA FIFPro World XI

Leo Messi i Neymar Jr, davanters nominats al FIFA FIFPro World XI

El ‘10’ blaugrana ha format part del millor equip en les últimes sis edicions; Neymar Jr, mai

Leo Messi i Neymar Jr opten a ser un dels tres davanters del FIFA FIFPro World XI. Aquest dilluns 9 s’han anunciat els 15 preseleccionats a aquesta posició que han obtingut més vots per part dels seus companys de professió d’arreu del món. La resta de candidats són Agüero (City), Balotelli (AC Milan), Cavani, Ibrahimovic (PSG), Falcao (Mònaco), Mandzukic (Bayern), Drogba (Galatasaray), Diego Costa (Atlètic de Madrid), Cristiano Ronaldo (Madrid), Suárez (Liverpool), Van Persie i Rooney (United).

Els guanyadors, és a dir, els jugadors que rebin més vots i per tant formin part del millor onze de la FIFA i la FIFPro, es coneixeran durant la Gala del FIFA Pilota d’Or que se celebrarà al mes de gener a Zuric.

Messi, un habitual

Leo Messi ja sap el que és formar part del FIFA FIFPro World XI, ja que el davanter de Rosario hi ha estat inclòs en els darrers sis anys. En canvi, de sortir elegit, seria el primer cop que Neymar Jr està inclòs en aquest onze ideal.

Cal recordar que el FC Barcelona ja té nou candidats a optar a aquest premi, ja que a més de Leo Messi i Neymar Jr, dilluns passat es va conèixer que Víctor Valdés consta a la llista de cinc candidats per ser el porter del millor equip del món, dimecres es va saber que Alba, Alves i Piqué estan entre els 20 defenses finalistes i divendres es va revelar que Sergio, Xavi i Iniesta són entre els 15 migcampistes finalistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut