fcb.portal.reset.password

Portada de l'ESPN, amb Leo Messi com a protagonista

Just el dia en què Leo Messi ha marcat el primer gol del Barça en el partit disputat contra l'AC Milan (1-1), l’argentí ha entrat de forma oficial al rànquing que el situa com un dels deu esportistes més admirats als Estats Units.

Segons les dades publicades aquest dimarts per l'ESPN, el davanter blaugrana és el setè esportista més reconegut als Estats Units durant tot un any i té el privilegi de ser el primer futbolista en situar-se entre en els deu millors durant tot un any. Aquesta dada és rellevant si es té en compte que el futbol no és el principal esport dels Estats Units.

Popular entre els més joves

El futbol és coneix a Estats Units sota el nom de Soccer i, en els darrers temps, està agafant popularitat entre els més joves, enlluernats per les imatges televisives dels gols de Messi i d'altres grans jugadors que juguen a Europa. És per aquest motiu que Messi, amb quatre Pilotes d'Or, ha arribat a ser el quart esportista més popular entre els enquestats que responen a una franja d’edat d'entre 12 i 24 anys.

“Quin és el teu atleta professional favorit?”

Les estadístiques d’aquest rànquing s’han elaborat entre octubre de 2012 i setembre de 2013 realitzant 1.500 enquestes telefòniques mensuals. La pregunta ha estat la següent: “Quin és el teu atleta professional favorit?”. Esportistes com l’idolatra’t jugador de bàsquet Michael Jordan, el jugador de futbol americà Peyton Manning i el també basquetbolista de l’NBA LeBron James figuren entre els tres millors mentre que altres futbolistes que hi ha al rànquing són Cristiano Ronaldo (21) i David Beckham (47).

Tornar a dalt