Leo Messi, el malson de l’Atlètic de Madrid

Leo Messi, el malson de l’Atlètic de Madrid

El ‘10’ blaugrana duu marcades un total de 20 dianes contra el conjunt matalasser El Barça ha guanyat quatre dels cinc partits al Calderón en què ha marcat l’argentí

L’Atlètic de Madrid és la segona víctima favorita de Leo Messi. El crac argentí ha foradat la porteria matalassera un total de 20 cops des que juga al primer equip. Aquestes dianes s’han repartit així: 17 dianes a la Lliga i 3 a la Copa, amb 12 al Camp Nou i 8 al Vicente Calderón. En els quatre partits d’aquesta temporada, però, no ha pogut batre encara Thibaut Courtois.

D’aquesta manera, el ‘10’ culer es presenta com una de les principals amenaces de cara al partit d’aquest dimecres a Madrid. A la Champions mai ha marcat contra l’Atlètic de Madrid.

Les xifres indiquen que els gols de Messi al Calderón són sinònim de bons resultats. El FC Barcelona ha guanyat quatre partits dels cinc en què el crac argentí ha pogut marcar a feu blanc-i-vermell. Només en el 4-3 de la temporada 2008/09 Messi va marcar i va sortir derrotat del Calderón.

25 gols a la Lliga

L’optimisme vers Messi s’explica també a través dels seus números més recents. En els darrers cinc partits de Lliga ha marcat un total de 10 gols. Ja en suma 25 a la competició, només tres per sota de Cristiano Ronaldo i igualat amb Diego Costa, que han disputat dos i tres partits més, respectivament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut