Leo Messi arriba en forma al Santiago Bernabéu

Leo Messi arriba en forma al Santiago Bernabéu

El ‘10’ argentí ha marcat en vuit dels últims nou partits disputats pel Barça Amb els tres gols contra l’Osasuna s’ha convertit en el màxim golejador de l’equip a la Lliga, posició que fins ara ocupava Alexis

Leo Messi es presentarà al Santiago Bernabéu en un gran estat forma. El crac argentí va superar aquest diumenge Paulino Alcántara com a màxim golejador de la història del Club –incloent partits oficials i amistosos- i ja suma un total de 371 gols. La xifra, assolida amb 26 anys, explica l’olfacte golejador del ‘10’ blaugrana, que torna a travessar un moment dolç: ha marcat en vuit dels últims nou partits jugats amb el FC Barcelona.

12 gols des de Sevilla

En aquest temps ha anotat fins a 12 gols. La ratxa golejadora del davanter argentí va començar al Ramón Sánchez Pizjuán, on va signar un doblet sota la pluja. Després, va encadenar gols contra la Reial Societat (Copa), el Rayo Vallecano (2), el Manchester City, la Reial Societat i l’Almeria, abans de quedar-se a zero contra el Valladolid. En els últims dos compromisos, contra el City i l’Osasuna, ha tornat a foradar les xarxes rivals en quatre ocasions.

Això l’ha convertit, també, en el màxim golejador de l’equip a la Lliga, amb 18 gols, posició que fins ara ocupava Alexis Sánchez (17 gols).

Hugo Sánchez, a tir

Al Santiago Bernabéu Leo Messi pot seguir engrandint la seva llegenda. I és que el ‘10’ blaugrana porta 233 gols a la Lliga, un menys que Hugo Sánchez, el segon màxim golejador en tota la història de la competició. Telmo Zarra segueix liderant la classificació amb 251 dianes, una xifra cada cop més propera a la del crac argentí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut