L’Argentina i Xile guanyen els seus amistosos

Mascherano marca un gol amb l’albiceleste set anys després i Alexis surt des de la banqueta i acaba sent decisiu en el 2-0 de Xile amb dues assistències

La selecció argentina, capitanejada per Leo Messi -que ha rebut la reverència d'un dels seus rivals-, ha superat aquesta matinada Trinitat i Tobago per un còmode 3-0. Els de Sabella, que han vist com el blaugrana Javier Mascherano marcava un gol amb la selecció set anys després, han estat molt superiors a la selecció de sud del Carib en el partit disputat al Monumental de Buenos Aires.

L’1-0 ha estat obra de Rodrigo Palacio a la sortida d’un córner, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. El gol de Mascherano ha arribat a la represa després que aprofités un refús del pal a xut de falta de Messi, que ha estat actiu. El 3-0 definitiu l’ha fet Maxi Rodríguez al minut 61 després d’una jugada sacrificada de Palacio.

Xile, al tram final

La selecció xilena ha superat Irlanda del Nord amb dos gols als últims deu minuts. La sortida al terreny de joc d’Alexis Sánchez, Eduardo Vargas i Pinilla ha estat clau per a la remuntada de la ‘roja’ en l’amistós disputat a Valparaiso (2-0).

Alexis, en la seva faceta d’assistent, ha fet una gran passada a Vargas, que ha fet l’1-0 al minut 79. Posteriorment, Mauricio Pinilla, també a passada del blaugrana, ha situat el 2-0 definitiu al minut 82.