L’Argentina de Messi, a una victòria del Mundial del Brasil del 2014

L’Argentina de Messi, a una victòria del Mundial del Brasil del 2014

La selecció ‘albiceleste’ pot classificar-se per a la cita mundialista si guanya aquest dimarts al Paraguai La resta de blaugranes internacionals juguen partits amistosos. La Xile d’Alexis davant la selecció espanyola, i Neymar, contra Portugal

Dimarts de seleccions per als internacionals blaugrana. L’Argentina de Messi disputa davant el Paraguai un partit d’eliminatòries sud-americanes per al Mundial del Brasil del 2014. Mascherano és baixa per sanció. El conjunt d’Alejandro Sabella, liderat pel ‘10’ blaugrana, buscarà la victòria per segellar el seu pas a la cita brasilera. El seu rival no els posarà les coses fàcils. La selecció de Paraguai ve de guanyar Bolívia per 4-0. L’Argentina es podria classificar abans de jugar si l’Equador i l’Uruguai perden.

Amistosos internacionals

Després de superar l’examen contra Finlàndia (0-2), Valdés, Jordi Alba, Xavi, Iniesta, Cesc i Pedro s’enfronten amb la selecció espanyola a la Xile d’Alexis en un amistós a Ginebra. Partit tenyit de color blaugrana en què el porter del Barça podria ser titular amb el combinat espanyol. Els de Vicente del Bosque van guanyar divendres passat la selecció finesa en partit de classificació per al Mundial del Brasil, en què la connexió Fàbregas-Alba va ser decisiva en el triomf final. Per la seva part, la selecció xilena va derrotar Veneçuela per 0-3. Amb Alexis a l’onze inicial, el davanter del Barça va estar molt actiu en atac, i va crear bona part de les ocasions de perill de Xile.

Neymar també juga un amistós contra Portugal a Boston. Els amfitrions de la cita mundialista es posaran a prova amb la selecció portuguesa, que jugarà sense la seva principal estrella, Cristiano Ronaldo. Brasil va guanyar dissabte passat per 6-0 davant Austràlia -amb gol de Neymar-, i Portugal va remuntar contra Irlanda del Nord (2-4).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut