fcb.portal.reset.password

Fotomuntatge de les portades

L’adéu de Tito Vilanova ha suposat un cop dur per a la comunió futbolística i els mitjans de comunicació han volgut mostrar el seu suport a l’entrenador, al seu entorn més proper i a l’entitat blaugrana.

LA VANGUARDIA

“Força, Tito” és el missatge que llança el diari i afegeix que “l’entrenador blaugrana renuncia al càrrec per lluitar contra la malaltia”.

ARA

El diari ARA titula la seva portada amb: “Tito ho deixa” i afegeix que l’adéu del tècnic és una commoció per al Barça.

EL PERIÓDICO

El Periódico titula amb: “Tito ho deixa” i explica que “Vilanova se sotmetrà a un tractament que li impedeix seguir entrenant”.

EL PUNT AVUI

“#ÀnimsTito” és el missatge d’optimisme que llança El Punt Avui en portada. El diari afegeix que “l’entrenador del Barça plega perquè ha de fer un altre tractament”.

MUNDO DEPORTIVO

Todos con Tito” ha estat el lema que ha obert el rotatiu. El diari explica que l’entrenador blaugrana “s’ha de sotmetre a un tractament que li impossibilita seguir a la banqueta”. A la vegada fa ressò a la commoció que ha suposat per als jugadors i per a la Junta Directiva.

EL 9

“Força, Tito” és el missatge d’optimisme que llança el 9 Esportiu en la seva edició d’aquest dissabte. El diari anuncia que l’entrenador “ha renunciat a la banqueta per sotmetre’s a un nou tractament”.

SPORT

Emotiva portada del diari SPORT amb el titular: “T’estimem”.  La portada, a més, explica que Tito ha recaigut de la malaltia i que el tractament impossibilita la funció com a entrenador del primer equip.

MARCA


El diari MARCA obre amb: “Tito se va para jugar el partido de su vida”, i afegeix que Vilanova “deixa la banqueta del Barça per centrar-se en la seva recuperació”. En portada també apareixen declaracions del president Rosell on explica que “el nou tractament és incompatible amb la tasca de tècnic".

AS

 “Tito tiene que dejarlo” és el missatge que ha escollit el diari AS per aquest dissabte. El rotatiu madrileny afegeix declaracions de Rosell sobre el nou tractament que seguirà Vilanova.

CORRIERRE DELLO SPORT

La publicació italiana obre amb: “Dramma Vilanova la malattia lo ferma di nuovo” (Drama Vilanova, la malaltia l’atura novament) i afegeix que el nou tractament fa que la seva tasca al Club sigui incompatible.

LA GAZZETA DELLO SPORT

Dramma Vilanova” (Drama Vilanova) titula el rotatiu italià davant l’adéu del tècnic barcelonista. El diari explica que l’entrenador ha recaigut en la seva malaltia.

L’ÉQUIPE

Vilanova ne dirigera plus le Barça” (Vilanova no dirigirà més el Barça) és la portada del diari francès. La publicació afegeix que l’entrenador ha patit una recaiguda de la seva malaltia i ha de deixar el seu càrrec.

A BOLA

 “Tito Vilanova deixa o banco” (Tito Vilanova deixa la banqueta) és el titular del diari portuguès afegint que el club català ha anunciat la sortida de l’entrenador.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();