fcb.portal.reset.password

Alexis Sánchez, durant l'entrenament / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Segona jornada d'entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els 12 jugadors disponibles del primer equip, sota les ordres de Tito Vilanova i l''staff' tècnic, han seguit el seu pla d'entrenaments en què la càrrega física ha estat molt present i la pilota, amb els rondos habituals, també.

En aquesta primera sessió de la jornada, programada a les 9 del matí, la calor no ha estat tan intensa i això ha permès que els jugadors poguessin treballar en millors condicions. Cal recordar que en aquest entrenament no ha participat Isaac Cuenca. L'extrem català, que segueix el seu procés de recuperació de la seva lesió al genoll dret, va patir ahir una contusió cervical i ha passat la nit en observació. Carles Puyol i Ibrahim Afellay, per la seva banda, han seguit fent treball de recuperació al marge del grup.

Pel que fa a l'entrenament de la tarda, hi haurà un total d'11 jugadors del Barça B que reforçaran l'equip: Ilie, Planas, Gómez, Joan Román, Kiko, Espinosa, Patric, Dongou, Nieto, Quintillà i Samper són els jugadors que prendran part, a les 19 hores, en el segon entrenament del dia i que seguiran amb el primer equip fins que s'incorporin els internacionals de la selecció espanyola i el Brasil.

Cuenca rep l'alta

El jugador català ha rebut l'alta hospitalària després d'estar en observació i aquesta tarda seguirà amb la recuperació de la seva lesió al genoll dret.

Tornar a dalt