fcb.portal.reset.password

Xavi, en roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Xavi Hernández ha comparegut aquest divendres en roda de premsa i ha parlat principalment sobre el debat envers l’estil de joc del Barça. El ‘6’ ha estat contundent. A continuació, un resum de la roda de premsa en deu frases.

1.“La filosofia és intocable i innegociable. És el missatge que ens va transmetre el Tata al primer dia”.

2. “Nosaltres no tenim debat intern. Sabem a què juguem, la idea és fixa”.

3. “La nostra filosofia és clara: jugar atractiu, a l’atac i aconseguir els objectius. En cap cas hem de pensar a canviar l’estil”.

4. “Físicament estem bé, fins i tot diria que fem més quilòmetres que abans. Estem fent un bon futbol, potser no al nivell excel·lent d’altres anys, però no ens desviem de la realitat; és bo”.

5. “Iniesta i jo ens sentim bé, el nivell físic és òptim. El meu rol no varia en absolut. La idea futbolística no ha canviat, no s’ha canviat el sistema. Em sento fins i tot més important i partícip que abans”.

6. “Sabem l’exigència i venim de l’excel·lència. Ho volem tornar a fer, però a vegades costa. La dinàmica està sent positiva i hi ha marge de millora”.

7. “Què hem de millorar? A vegades ser més protagonistes, allargar les possessions... S’han de detectar els errors i corregir-los”.

8. “Acceptem la crítica, però el joc no ha canviat. Anem a robar la pilota al seu camp, això no és jugar al contraatac. Intentem ser protagonistes”.

9. “Hi ha moments que ens hem sentit molt bé, fent un futbol boníssim, com la primera part contra el Milan. Hem d’aconseguir completar els noranta minuts a aquest nivell”.

10. “L’exigència és un repte per a nosaltres”.

Tornar a dalt