fcb.portal.reset.password

Carles Puyol / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Carles Puyol ha estat l'encarregat d'atendre els mitjans de comunicació després del primer entrenament sense Tito Vilanova com a tècnic del primer equip. A continuació, un resum de la roda de premsa en deu frases.

1.- “Va ser un cop molt dur. Per desgràcia ja n’hem rebut uns quants però aquest va ser, si encara es podia, més fort. No ens esperàvem res. L’equip va quedar tocat i encara està tocat. Tinc el Tito molt present. Des d’aquí, vull enviar-li molta força”.

2.- “Tito ens va demanar que ho donéssim tot pel Club, que lluitéssim, que ell també ho faria. La manera d’ajudar-lo és seguir jugant i donant-ho tot per a aquest club i és el que farem”.

3.- “Quan Tito va parlar amb nosaltres ens va demostrar que està fort, amb ganes de lluitar i això és el més important. Que sàpiga que nosaltres estarem al seu costat en tot moment. Això és el més important”.

4.- (Respecte al futur nou entrenador) “Nosaltres ens estem entrenant. Això és parcel·la de la secretaria tècnica i de la directiva i els hem de deixar treballar amb tranquil·litat. Ells buscaran el millor per a l’equip”.

5.- “Tots els noms que estan sortint estan capacitats per entrenar el Barça. Quan arribi el nou entrenador nosaltres l’hem d’ajudar en tot el que puguem, com hem fet amb tots els entrenadors que hem tingut”.

6.- “Tenim una manera de jugar i una filosofia pròpies. Estic convençut que buscaran un entrenador que s’adapti a aquestes característiques i que l’elecció serà bona”.

7.- “M’agradaria entrenar-me amb els meus companys però encara no puc. No em marco terminis. Cada dia estic millor. El que vull és recuperar-me. Ha estat un any duríssim, amb tres operacions. El que no vull fer ara és precipitar-me”.

8.- “Neymar és un molt bon jugador, amb un bon un contra un. És molt jove i ha jugat partits importants. Està preparat per jugar al Barça”.

9.- “És una posició (la de central) en la qual hem tingut molts problemes els últims anys a causa de les lesions. Crec que és encertat si ells creuen que s’ha de reforçar aquesta posició. Han de portar el millor jugador que puguin”.

10.- S’ha de respectar la decisió de Thiago. Ell ha decidit marxar, buscar altres coses i se l’ha de respectar. Pel que fa a Cesc, no crec que marxi”.

Aquí pots veure la roda de premsa íntegra:

Tornar a dalt