La pretemporada del primer equip del FC Barcelona agafa forma

La pretemporada del primer equip del FC Barcelona agafa forma

El Barça de Luis Enrique s’estrenarà el 19 de juliol i tancarà la pretemporada el 18 d’agost al Trofeu Joan Gamper El Recreativo de Huelva, l’OGC Niça, l'SSC Nàpols, l’HJK Hèlsinki i el Club León són els rivals coneguts, fins ara, de la pretemporada

El calendari de la pretemporada del primer equip del FC Barcelona es va configurant a mesura que avancen els dies, tot i que no és definitiu. El Barça de Luis Enrique ja té marcat el dia de la seva estrena, el proper 19 de juliol a les 22 hores a l’estadi Nuevo Colombino. El Recreativo de Huelva serà el primer rival del FC Barcelona a la pretemporada, equip amb el qual s’enfrontarà amb motiu del Trofeo Colombino.

L’equip blaugrana arribarà al Nuevo Colombino amb els jugadors del primer equip que hagin començat els entrenaments el dia 14 de juliol: tots aquells que no hagin disputat el Mundial del Brasil i les noves incorporacions, com Ter Stegen, Rafinha i Deulofeu. En aquest partit s’afegiran alguns jugadors del Barça B d’Eusebio, que també començaran els entrenaments el 14 i que podran completar l’equip davant del Recreativo.

Els partits de pretemporada es tancaran al Trofeu Joan Gamper, que es disputarà el dilluns 18 d’agost contra el Club León de Guanajuato (Mèxic), on juga l’exblaugrana Rafa Márquez. Serà la primera vegada que el conjunt mexicà, campió del torneig Clausura 2013 i l’Apertura 2014 del seu país, disputi el torneig del FC Barcelona. Coincidint amb el Trofeu Joan Gamper, el Club organitzarà homenatges als capitans Carles Puyol i Víctor Valdés.

El calendari de pretemporada encara no està del tot definit, però, de moment, entre el tret de sortida i la cloenda, hi haurà dos partits. Els homes de Luis Enrique s’enfrontaran a l’OGC Niça, també conegut com Olympique de Niça, el 2 d’agost a l’Allianz Riviera. El tercer partit conegut serà contra el SSC Nàpols, equip amb què s’enfrontaran el 6 d’agost a les 20 hores a l’Stade de Genève de la ciutat suïssa de Ginebra.

El Recreativo de Huelva, l’OGC Niça, l'SSC Nàpols, l’HJK Hèlsinki i el Club León, aquest últim per al Gamper, són els rivals coneguts, fins ara, de la pretemporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut