La millor ratxa de Messi

La millor ratxa de Messi

El crac argentí encadena per primera vegada aquesta temporada quatre partits marcant El ’10’ ha signat el seu primer gol en terres angleses en una eliminatòria a doble partit

Leo Messi està vivint la seva millor ratxa de la temporada. Amb el gol d’aquest dimarts a l’Etihad Stadium el crac argentí ja encadena quatre partits consecutius marcant. La dinàmica golejadora del ‘10’ va començar amb dues dianes a camp del Sevilla (Lliga), va seguir amb una més a Anoeta (Copa) i va continuar aquest dissabte amb un nou doblet contra el Rayo Vallecano (Lliga). A Manchester ha prosseguit la seva bona ratxa amb un gol més, ara a la Lliga de Campions.

Fins a aquest punt del curs Leo Messi només havia encadenat tres partits seguits marcant aquesta temporada. Va ser al mes de setembre contra el València, el Sevilla i l’Ajax, abans de caure lesionat.

Onze gols durant el 2014

D’aquesta manera, Leo Messi suma un total de sis gols en els últims quatre partits. En tot el 2014 ja n'ha fet 11, i, a la Lliga de Campions d’enguany, un total de set. Si s’inclouen totes les competicions, l’argentí, el màxim realitzador de la plantilla, ja n’ha marcat 25 aquest curs.

El gol a Manchester també ha permès a Leo Messi acabar amb una ratxa que el perseguia sempre que jugava a Anglaterra en una eliminatòria a doble partit. Fins ara, la seva única diana a terres angleses havia estat a la final de Wembley del 2011, contra el Manchester United.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut