fcb.portal.reset.password

L'equip celebra un dels gols contra l'Athletic Club / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

La Lliga tindrà emoció fins al final. Resten dues jornades del campionat i el Barça, que va empatar contra el Getafe al Camp Nou, torna a tenir possibilitats de repetir títol. La derrota de l’Atlètic de Madrid al camp del Llevant (2-0) i l’empat del Reial Madrid a casa contra el València (2-2) presenta diferents escenaris per poder guanyar la Lliga quan semblava poc probable.

L’escenari principal

Per tornar a dependre d’ell mateix, el Barça necessita que el Reial Madrid empati un dels tres partits que li resten. Els homes d’Ancelotti han de jugar encara contra el Valladolid, partit pendent que van ajornar per la disputa de les semifinals de la Lliga de Campions. Un empat o derrota dels blancs, combinat amb dues victòries del Barça al Martínez Valero d’Elx i al Camp Nou contra l’Atlètic de Madrid, donarien la Lliga al Barça. L’esperit del Dream Team i de les Lligues de Tenerife estarà present aquests dos pròxims partits.

L’Atlètic, líder amb 88 punts

Els del Cholo Simeone compten amb 88 punts, tres més que el Barça (85) i cinc més que el Reial Madrid (83), que té un partit menys. En cas que els matalassers guanyin els dos partits que han de jugar –un al Camp Nou- seran campions. També ho serien en cas de sumar 4 punts dels 6 que hi ha en joc. El Madrid, per la seva banda, necessita guanyar els tres partits que ha de jugar i que l’Atlètic de Madrid punxi.

  Atlétic de Madrid FC Barcelona Real Madrid
P 88 85
83
J34 - - VALLADOLID (F) (7/5)
J37 MÀLAGA (C) (11/5)
ELX (F) (11/5) CELTA (F) (11/5)
J38 BARÇA (F) (17o18/5) ATLÈTIC (C) (17o18/5)
ESPANYOL (C) (17o18/5)
Tornar a dalt