La golejada al Rayo Vallecano, en dades

Els blaugranes van golejar l’equip madrileny per 6-0 i afronten el duel de vuitens de la Lliga de Campions contra el Manchester City amb la moral pels núvols

La golejada del Barça contra el Rayo Vallecano (6-0) va servir per tornar a veure sobre el terreny de joc la parella de centrals de la temporada dels sis títols, Piqué i Puyol. Feia més d’un any que els dos jugadors no coincidien com a parella de centrals a l’eix de la defensa blaugrana. L’últim partit va ser l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions a San Siro, la temporada passada. Aquest any, sota les ordres de Martino, Piqué i Puyol havien coincidit una vegada a l’onze titular, en el partit disputat a l’Amsterdam Arena, però Puyol va actuar de lateral dret. A continuació repassem les dades del partit:

Piqué i Puyol van acabar el partit sense fer cap falta i només van perdre quatre pilotes (dues cadascú)

Puyol va disputar el seu partit número 391 en Lliga i va igualar Migueli

Gerard Piqué va ser el jugador del partit que més pilotes va recuperar (20) i Sergio Busquets va ser el segon (11)

El global dels dos partits contra el Rayo Vallecano aquesta temporada és de 10-0 (0-4 a Vallecas i 6-0 al Camp Nou)

Cesc Fàbregas va ser el jugador que més passades va donar (109) i també el que més va encertar (96), amb un 88%

Adriano va inaugurar el marcador quan només s’havia jugat 1 minut i 36 segons i es va convertir en el gol més matiner de la temporada

Tres dels quatre gols que ha aconseguit Adriano aquesta temporada han servit per inaugurar el marcador

Leo Messi va marcar i, amb 228 gols, supera els gols de Di Stéfano a la Lliga i iguala els de Raúl

Els 74.517 espectadors que van gaudir de la golejada suposen la millor assistència d’aquest 2014

Amb l’assistència del quart gol a Pedro, Cesc Fàbregas va donar la seva 15a assistència de gol de la temporada