La Camerun de Song planta cara a Alemanya (2-2)

La Camerun de Song planta cara a Alemanya (2-2)

Els ‘lleons indomables’ han empatat en un amistós disputat a Monchengladbach, amb la participació durant els noranta minuts del migcampista blaugrana

Aquest diumenge ha estat el torn del Camerun d’Alex Song en els partits de preparació per al Mundial d’aquest mes. Ha jugat un amistós contra Alemanya a Monchengladbach i ha posat en molts problemes als locals. Song ha disputat els noranta minuts a la medul·lar.

El Camerun mostraria ja ha mostrat les seves credencials en una gran primera meitat en la que ha anat de menys a més i ha acabat sent millor que Alemanya. A la segona, els lleons indomables s’han avançat per mitjà de Samuel Eto’o (min 63). Això sí, la reacció alemanya seria fulminant. En menys de deu minuts ha remuntat amb gols de Müller (min 66) i Schürrle (min 71).

Quedava, encara, el millor gol del partit. El firmaria el camerunès Choupo-Moting amb un xut sec i creuat des de l’esquerra (min 78). El final del partit ha estat obert, amb successions de canvis i ocasions, però sense més dianes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut