fcb.portal.reset.password

Carles Puyol, amb Julio Salinas / FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB

Julio Salinas veu el FC Barcelona molt fort. “Veig el Barça de cine. De moment ha superat el seu rècord personal i està a punt de superar el rècord de la Lliga del Madrid, tot i que també té un dur rival en l’Atlètic de Madrid”, ha explicat a Barça TV i fcbarcelona.cat. “Exigim molt al Barça i el llistó està molt alt, ja que no val guanyar per 4-0, sinó que fins i tot cal jugar a un grandíssim nivell i no transmetre febleses”, creu l’exdavanter blaugrana.

Present i futur

Per Salinas, el Barça disposa d’“un gran equip que té un gran planter al seu darrere”. És una plantilla amb present i futur. “Neymar Jr pot aportar grans coses i crec que la gent pot gaudir de 5 o 6 dels 10 millors jugadors del món”, ha assegurat. Preguntat sobre l’estil de joc, crec que “no canviarà mai”. “El Barça té l’estil de joc definit i això no canviarà mai, perquè es juga així des de la base”, ha detallat.

“Martino ha entrat amb bon peu”

Sobre el Tata Martino, ha afirmat que “ha donat una mica de profunditat a l’equip, intenta buscar la verticalitat si el rival es despista”. Salinas creu que el nou tècnic “ha entrat amb bon peu al Club, sent intel·ligent i amb humilitat, donant protagonisme als que ho mereixen”.

El Sant Andreu, un bon ‘sparring’

Aquest dijous, el Sant Andreu de Patxi Salinas, germà de Julio, ha fet un partit d’entrenament contra el FC Barcelona. “És un bon premi per als jugadors del Sant Andreu, que no estan acostumats a jugar sobre una gespa així”, ha explicat l’exblaugrana. “Per al Barça el Sant Andreu és un bon ‘sparring’, perquè hi ha jugadors com Puyol que necessiten minuts per posar-se al 100%”, ha conclòs.

Tornar a dalt