fcb.portal.reset.password

Jorge Pautasso, en roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

L’estil no es toca. Aquesta és la idea que han transmès durant els últims dies en roda de premsa el tècnic Tata Martino i aquest divendres Jorge Pautasso: “Mai trairem l’estil, perquè nosaltres hem vingut a sumar, i no pas a treure tot el que és bo fet pel Barça en els últims anys. Que en algun moment no estiguem bé i tirem enrere per reagrupar-nos no vol dir que juguem al contracop”. Que en algun moment no estiguem bé i tirem enrere per reagrupar-nos no vol dir que juguem al contracop
Pel segon entrenador, que aquest divendres ha comparegut en roda de premsa a causa del viatge a l’Argentina de Martino per la mort del seu pare, la idea del cos tècnic és “mantenir la mateixa manera de jugar dels últims anys i recuperar la pressió alta de temporades anteriors”.

“Un partit complex”

Amb el partit de l’Ajax analitzat, ara toca centrar-se en la cita d’aquest dissabte a Vallecas. “Sabem que serà un partit complex, perquè el Rayo és un equip que arrisca i superofensiu. Serà un partit obert i esperem marcar la diferència”, ha explicat Pautasso. Marc Bartra és l’alternativa més lògica a l'eix de la defensa si Piqué no pot jugar
Ha donat poques pistes sobre l’onze que podria sortir d’inici. Els principals dubtes són a l’eix de la defensa, on Piqué arrossega molèsties musculars: “Els metges l’han tractat i ha millorat. Esperarem a l’entrenament per decidir”.

Si Piqué no viatgés, Pautasso ha apuntat que seria Bartra l’home amb més opcions d’ocupar el seu lloc al costat de Mascherano: “Ell és l’alternativa més lògica”.

Martino serà a Vallecas

Finalment, Pautasso ha reconegut que Tata Martino arribarà a temps per asseure’s a la banqueta de Vallecas: “Martino ja ha sortit de l’Argentina i vola cap a Madrid. Si Déu vol, quan arribem ell serà allà esperant-nos”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();