fcb.portal.reset.password

Pautasso, durant el partit. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Jorge Pautasso ha estat el protagonista a la sala de premsa aquest diumenge i ha parlat amb els mitjans informatius en el lloc de Gerardo Martino, que ha complert el partit de sanció que li va ser imposat. “La primera part ha estat immillorable, amb situacions de gol permanent, recuperacions de pilota. Hem tingut 10 ocasions clares de gol per definir el partit. En la segona part ens ha faltat profunditat, tot i tenir la pilota, i al final hem acabat definint. La diferència en el marcador ha estat merescuda”, ha analitzat l’argentí, que ha fet una valoració del partit.

El preparador blaugrana ha volgut elogiar el capità, que ha completat els 90 minuts i ha marcat un gol: “Puyol transmet molt, té jerarquia. Cada cop que juga ens dóna respostes, sempre vol ajudar l’equip i a més ha marcat. Estem contents per ell i a cada entrenament i partit és un exemple per a nosaltres”, ha dit Pautasso, que ha afegit que “hem creat gran ocasions de gol i encara ens falta definició. El més important és que creem les oportunitats de gol i amb això ens hem de quedar”.

Millorar el joc aeri

Finalment, Pautasso ha explicat els problemes de l’equip en la pilota aturada: “Som un equip baix i això ens complica el joc aeri. En algunes situacions marquem en zona, en altres a l’home i els rivals a vegades treuen profit de la pilota aturada. Tractarem de millorar-ho i d’evitar faltes amb risc i molts córners”, ha explicat l’argentí, que per acabar ha tingut bones paraules per l’afició: “La gent ha animat l’equip i sempre ens ha donat suport. Això s’ha fet palès amb els canvis que hem fet”.

Tornar a dalt