Jordi Alba, Alves i Piqué, defenses nominats al FIFA FIFPro World XI

Jordi Alba, Alves i Piqué, defenses nominats al FIFA FIFPro World XI

Els tres jugadors del FC Barcelona formen part de la llista de 20 defenses candidats al millor onze de la FIFA

Els jugadors del FC Barcelona, Jordi Alba, Dani Alves i Gerard Piqué, aspiren a ser un dels quatre defenses del FIFA FIFPro World XI. Aquest dimecres s’han anunciat els 20 preseleccionats a aquesta posició que han obtingut més vots per part dels seus companys de professió d’arreu del món. La resta de candidats són David Alaba, Boateng, Dante i Lahm (Bayern de Munic), Baines (Everton), Cole, Ivanovic i David Luiz (Chelsea), Hummels (Borussia Dortmund), Kompany i Zabaleta (Manchester City), Marcelo, Pepe, Sergio Ramos i Varane (Reial Madrid), Thiago Silva (PSG), i Vidic (Manchester United).

Els guanyadors, és a dir els jugadors que rebin més vots i per tant formin partit del millor onze de la FIFA i la FIFPro, es coneixeran durant la Gala del FIFA Pilota d’Or que se celebrarà al mes de gener a Zuric.

Gerard Piqué i Dani Alves ja saben el que és formar part del FIFA FIFPro World XI, ja que la darrera vegada que van formar part va ser l’edició de l’any passat.

El FC Barcelona ja té quatre candidats a optar a aquest premi ja que a més d’Alves, Alba i Piqué, dilluns passat es va conèixer que Víctor Valdés està a la llista de cinc candidats per ser el porter del millor equip del món. El divendres 6 de desembre s’anunciaran els 15 migcampistes preseleccionats, i dilluns 9, els 15 davanters.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut