fcb.portal.reset.password
Mascherano, assegut al plató del programa 'El Marcador' de Barça TV

Mascherano / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

És un futbolista que parla clar i aquest dissabte no en va ser una excepció. Javier Mascherano va ser el convidat del programa ‘El Marcador’ de Barça TV i va transmetre el sentiment del vestidor: “Ens dol molt perdre aquests tres punts a casa. Possiblement no seguirem com a líders però encara queden 16 jornades i hem de canviar coses perquè no es torni a repetir el que ha passat aquest dissabte”. “El partit era per anar dos o tres a zero a la primera mitja hora. Els últims 10 minuts de la primera part i tota la segona són molt diferents. L’equip no estava ordenat i això es nota molt”, va afegir el central.

Mascherano no va voler buscar excuses externes i va demostrar que confia plenament en l’equip: “Encara ens hem d’enfrontar als dos rivals directes. El que està clar és que el marge d’error d’aquí fins al final de la Lliga és pràcticament zero. Ara som nosaltres els que haurem de pressionar. Hem de millorar coses però sense entrar en un missatge negatiu. Ho tenim a les nostres mans, encara optem a les tres competicions”. És per això que el jugador argentí del Barça reclama que s’ha d’aixecar el cap i tenir una mentalitat positiva.
És un vestidor molt guanyador i quan no es guanya se sent malament. És important que ens dolgui
Per últim, preguntat sobre quin ambient es respirava al vestidor després del duel d’aquest dissabte, Mascherano va expressar, un cop més, el caràcter guanyador del grup: “És un vestidor molt guanyador i quan no es guanya se sent malament. És important que ens dolgui. A un vestidor que vol aconseguir coses li ha de fer mal perdre qualsevol punt en joc. A partir de dilluns ja estarem millor”. Toca pensar en el compromís de Copa d’aquest dimecres al Camp Nou davant la Reial Societat.

Tornar a dalt