fcb.portal.reset.password

Andrés Iniesta, al plató d''El Marcador' de Barça TV / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Andrés Iniesta va ser el protagonista del programa ‘El Marcador’ de Barça TV, en què va parlar un cop finalitzat el Clàssic. El migcampista del Barça apuntava que el triomf no té una gran incidència pel que fa a la Lliga, però sí quant a l’aspecte moral. “A aquestes alçades no és definitiu ja que encara queda molt. És cert que aquest tipus de partits tenen un plus més, una motivació més per a nosaltres. Però dimarts ens tornem a jugar tres punts i si no guanyem aquest partit el que hem fet contra el Madrid no serveix de tant. Hem de gaudir-ho i assaborir-ho i a partir de dilluns pensar en Vigo”, comentava Iniesta.És cert que aquest tipus de partits tenen un plus més, una motivació més per a nosaltres

El jugador creu que el Madrid va reaccionar al segon temps perquè “anaven perdent i fa que no tinguin por d’anar cap amunt. I això ho ha dificultat més ja que ells han tingut més alternatives”. “Al final hem aprofitat el segon gol, fet per Alexis, i el partit s’ha quedat a casa”, reconeixia. Iniesta, a més, comentava que en aquests partits mai hi ha favorits: “Quan s’enfronten el FC Barcelona i el Reial Madrid pot passar qualsevol cosa perquè som dos grans equips amb grans jugadors. El factor camp moltes vegades és molt important, ja que et sents més còmode quan jugues a casa. Però al final és qüestió de ser millors que ells i fer les coses millor”.El factor camp moltes vegades és molt important, ja que et sents més còmode quan jugues a casa

Autor de l’assistència de gol a Neymar, Iniesta afirmava haver-se trobat bé damunt el camp. I elogiava els golejadors de la nit, Neymar i Alexis. “Estic feliç per Alexis i per l’equip perquè és important que tots sumem”. I, sobre el brasiler, apuntava: “És un jugador que té talent i un desequilibri enorme”. Un desequilibri que permet que l’equip trobi espais, i per això Iniesta assegurava que cal “ser intel·ligents” quan es donin aquestes situacions.

Onze anys després del seu debut amb el primer equip, són molts els Clàssics que ha viscut Iniesta. El ‘8’ del Barça explicava al plató de Barça TV que ha estat un partit tranquil. “Fins fa uns anys era habitual que els Clàssics fossin tranquils i d’ara endavant crec que ho seran”.

Iniesta sap que l’equip té encara molt marge de millora. “Ens queda arribar a la millor versió; si no fos així no arribaríem a optar als títols. Durant la temporada l’equip ha de seguir creixent”. I recorda: “Al davant teníem el Reial Madrid i crec que no ens hem de tornar bojos perquè ens hagin creat ocasions. És el més normal del món”. “Hem de treure les coses positives i analitzar les que no ho han estat tant perquè no tornin a passar”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();