fcb.portal.reset.password

Andrés Iniesta, durant una visita al plató de Barça TV / FOTO: ARXIU FCB

Andrés Iniesta va rebre aquest divendres un homenatge al seu poble, Fuentealbilla, per part de les penyes barcelonistes de Castella La Manxa. El migcampista va aprofitar l’acte per enviar ànims a Tito Vilanova després de l’anunci de que el de Bellcaire no podrà seguir sent l’entrenador del Barça per incompatibilitat amb el tractament de la seva malaltia. El ‘8’ blaugrana va assegurar durant l’acte que “Tito tornarà a vèncer aquesta batalla tan lletja”.

El manxec va rebre l’homenatge dels barcelonistes de la seva terra i va inaugurar una estàtua al costat de la casa que el crac del Barça té a Fuentealbilla. Al respecte, Iniesta va comentar: “Per mi és un dia de molts contrastos; estic emocionat per l’homenatge però alhora és un dia complicat per la situació del Tito”. Iniesta va demanar per davant de tot respecte per a l’extècnic blaugrana perquè “el més important és la persona”, i va desitjar que “tant de bo tot acabi aviat”.

Per a Jordi Alba, una “notícia molt dolenta”

Iniesta no va ser l’únic jugador del primer equip del Barça que es va referir al difícil moment que va es va viure al voltant de Tito Vilanova i el seu equip. Jordi Alba, en declaracions prèvies a l’anunci de la renúncia al portal ‘latdp.cat’, va explicar que “no en sé res i m’agafa per sorpresa, però de confirmar-se seria una notícia molt dolenta”. El de l’Hospitalet va parlar durant la presentació del seu Campus de futbol d’estiu, i va valorar la feina de Tito Vilanova al capdavant del Barça: “Ha fet una gran tasca”, afegint que “esperem que es recuperi aviat i pugui tornar”.

Tornar a dalt