fcb.portal.reset.password

Ibrahim Afellay i Isaac Cuenca lluiran els dorsals 19 i 23 / FOTO: ARXIU FCB

El cos tècnic del FC Barcelona, encapçalat per Tata Martino, i la direcció esportiva han confirmat que els jugadors Ibrahim Afellay i Isaac Cuenca tindran dorsal del primer equip per a la temporada acabada d'estrenar. L’holandès lluirà el ‘19’, mentre que l’extrem de Reus tornarà a vestir el ‘23’, com ja va fer abans de ser cedit.

Els dos jugadors van jugar la temporada passada fora de la Lliga espanyola per poder gaudir de minuts. Després de les seves respectives cessions, els blaugranes van tornar a incorporar-se a la disciplina del FC Barcelona. Afellay va jugar a la Bundesliga amb el Schalke 04, mentre que Cuenca va defensar la samarreta de l’Ajax a l'Erevidisie holandesa.

En plena recuperació

Tant Afellay com Cuenca estan recuperant-se de les seves lesions. L’holandès va ser sotmès el 22 d’agost a una reparació quirúrgica de la lesió tendinomuscular crònica al recte anterior de la cuixa dreta. Isaac Cuenca, per la seva banda, es recupera d’una regularització artroscòpica del menisc extern del genoll dret. L'operació es va dur a terme el 7 de juny, i el temps de baixa previst va ser d’entre tres i quatre mesos.

Tornar a dalt