Granada CF – FC Barcelona: No vol entrar (1-0)

Granada CF – FC Barcelona: No vol entrar (1-0)

El FC Barcelona encaixa la cinquena derrota a la Lliga al Nuevo Los Cármenes de Granada

El FC Barcelona ha caigut per la mínima a Granada. Ha estat una derrota marcada per la manca d’encert en els metres finals. Els homes de Gerardo Martino han rematat un total de 29 cops, xifra insuficient per poder igualar la diana inicial de Brahimi. No es pot comparar aquesta desfeta amb la d’Anoeta o la de Valladolid. L’equip ha generat prou perill al Nuevo Los Cármenes per endur-se'n tres punts -almenys, un- que ara li falten per seguir depenent de si mateix a la Lliga.

Brahimi avança el Granada

El Barça s’ha presentat a l’estadi Nuevo Los Cármenes amb un equip radicalment diferent del del Calderón. La defensa era la línia més innovadora, amb Montoya i Adriano als laterals i amb Busquets exercint de central a causa de les absències de Piqué, Puyol i Bartra, tots lesionats. El Granada ha aprofitat tants canvis per avançar-se en el marcador amb una passada a l’espai cap a Brahimi, que ha definit al pal curt davant Pinto. Era l’1-0 per al Granada, que s’ha avançat en la seva primera arribada.

El gol en contra ha servit per fer reaccionar el Barça. Montoya s’ha mostrat especialment incisiu pel carril dret i ha disposat d’un parell de bones ocasions que no han acabat en gol per poc. També Messi i Neymar, amb el cap, han pogut establir la diana de l’empat, que s’ha resistit de forma injusta fins a la mitja part. El Barça, tot i una certa inseguretat defensiva, mereixia més.

Sense gol

El Barça ha continuat sent molt superior a la represa. Cesc, Neymar, Iniesta i Messi han gaudit de nombroses ocasions per segellar l’empat. Un inspirat Karnezis i escassos centímetres de precisió en la rematada han impedit sempre que el Barça pogués empatar a Granada.

Els homes de Martino, profunds per la dreta al primer temps i bolcats a l’atac per l’esquerra durant el segon, han rematat un total de 29 cops contra un Granada ultradefensiu. La pilota mai ha volgut entrar i la Lliga, ara, ja no depèn exclusivament dels culers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut