Giovani dos Santos i Joan Román, el segell blaugrana al Vila-real

Giovani dos Santos i Joan Román, el segell blaugrana al Vila-real

El mexicà està vivint una de les seves millors temporades i ja acumula 11 gols El reusenc va començar aquest curs disputant la seva segona temporada amb el Barça B i la seva cessió al conjunt groguet li ha permès jugar ja tres partits a Primera Divisió

Després d’un any sense fer-ho, per la presència del Vila-real a Segona Divisió, el primer equip del FC Barcelona torna a visitar el Madrigal. L’estadi del Vila-real porta bons records al barcelonisme –no hi ha perdut des del 2007– i és també la casa de dos futbolistes amb segell blaugrana: Giovani dos Santos i Joan Román.  

Camí cap a l’estranger per tornar i triomfar

El mexicà Giovani dos Santos està vivint una de les seves millors etapes a les files del  Vila-real. Després d’haver debutat amb el primer equip del FC Barcelona el 2007 i de tenir cert protagonisme amb l’equip de Frank Rijkaard de ben jove, va provar fortuna al Tottenham anglès. Allà va ser cedit a l’Ipswich Town, al Galatasaray i al Racing de Santander per acabar jugant la temporada passada al Mallorca, on va ser un dels referents, amb sis gols. Ara, amb 24 anys i a terres valencianes, està superant els seus registres particulars.

El germà gran de l’actual blaugrana Jonathan dos Santos acumula, aquest curs, 11 gols. És el setè jugador de l’equip amb més minuts a la Lliga i arriba a la cita de diumenge ja recuperat d’una lesió muscular a la cama esquerra.

Del Barça B a Primera

Igual que Dos Santos, Joan Román també ha viscut una etapa al filial blaugrana. Els seus records a Can Barça, però, són molt més recents. El reusenc va arribar al Barça B el 2012, procedent de la base del Manchester City. La temporada passada va jugar 22 partits al filial i, en el present curs, també era un dels homes més utilitzats per Eusebio, amb un total de 16 participacions. Al mercat d’hivern va ser cedit al Vila-real, on intenta treure el cap a Primera Divisió.

Amb Marcelino Garcia, l’extrem ha entrat en la dinàmica d’un equip de Primera Divisió i ha tingut l’oportunitat de jugar al Santiago Bernabéu, al Vicente Calderón i també al Madrigal, davant el Llevant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut