fcb.portal.reset.password

Martino, durant la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerardo Martino ha comparegut davant dels mitjans informatius aquest divendres per parlar del partit que aquest dissabte juga el Barça a Granada. El tècnic argentí ha assegurat que el matx serà molt complicat perquè “ells necessiten sumar”, i ha explicat que, en aquest tram final de temporada, “sabem el que ens juguem". "Hem de guanyar tots els partits per tenir opcions de guanyar la Lliga. El que ens assegura dependre de nosaltres mateixos és guanyar tots els partits”, ha afegit el tècnic. És impossible veure un equip recuperat després de ser eliminat

“Si alguna cosa ha demostrat aquest equip és saber on juguen i tots sabem el que ens juguem demà. Cal entendre que el rival també juga”, ha analitzat Martino, que ha reconegut que és difícil recuperar-se mentalment en tres dies d’una derrota tan important: “És impossible veure un equip recuperat després de ser eliminat. Ningú està en plenitud en la seva part anímica, però no hi ha temps per a lamentacions. Hem de pensar immediatament en la Lliga”.

Un any difícil

“No ha estat un any fàcil. Hi ha hagut moltes notícies, no ha estat un gran any per a la institució. Hi ha hagut molts alts i baixos. No hem perdut el rumb ni hem variat la forma de jugar, hem jugat millor i pitjor. Els futbolistes viuen de tenir orgull i amor propi”, ha explicat Martino, que ha defensat l’actuació de Leo Messi: “Contra l’Atlètic volia que Messi tingués oportunitats de gol més clares. Si no ho fa tan bé com en altres partits rep crítiques desmesurades. No és fàcil ser Leo Messi i jugar a futbol”.

No és fàcil ser Leo Messi i jugar a futbol

Pel que fa a la Lliga de Campions, Martino ha dit que “el fracàs té a veure amb la Champions” i que “ho seguirà sent independentment de si es guanya la Lliga o la Copa del Rei”. A més, quan se li ha preguntat per si el Barça té més possibilitats a la Lliga perquè tindrà més temps per preparar els partits, Martino ha dit que li hauria agradat "seguir viu a la Lliga de Campions". "Potser jugar un partit per setmana és positiu, però em canviaria pel Madrid i l’Atlètic de Madrid”, ha afegit el tècnic.

Tornar a dalt