Gerardo Martino, nou entrenador del FC Barcelona

Gerardo Martino, nou entrenador del FC Barcelona

El Club ha arribat a un acord amb el tècnic argentí per a les dues pròximes temporades En les properes hores es concretarà el programa de la seva arribada a Barcelona, firma del contracte i posterior presentació

El FC Barcelona ha arribat a un acord per a la contractació de Gerardo Martino com a nou entrenador del primer equip de futbol, per a les pròximes dues temporades. Aquest acord està pendent de la redacció i la signatura del contracte.

En les properes hores es concretarà el programa previst de la seva arribada a Barcelona, la signatura del contracte i la posterior presentació.

Procedent de Newell's Old Boys

Conegut amb el sobrenom del ‘Tata’, el nou entrenador del Barça va néixer a Rosario (Argentina) el 20 de novembre de 1962. Amb una dilatada trajectòria al futbol sud-americà, la seva última etapa com a tècnic, abans d’arribar al FC Barcelona, es va desenvolupar al Newell's Old Boys, on va aconseguir el Torneo Final 2013.

Amb la seva incorporació al Club, Gerardo Martino es convertirà en el quart entrenador argentí de la història del FC Barcelona, després de Roque Olsen, Helenio Herrera i César Luis Menotti.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut