fcb.portal.reset.password

Martino, durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Vila-real. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerardo Martino ha comparegut davant dels mitjans informatius per parlar del partit d’aquest dissabte, a les 20 hores, contra el Vila-real. El tècnic argentí ha volgut deixar clar que serà un partit molt complicat i així ha definit l’equip castellonenc: “Juga de la mateixa manera a casa i a fora. Ha estat el que millor futbol ha desplegat en aquest campionat i té jugadors amb desequilibri i importants en totes les línies”, ha comentat Martino, que ha deixat clar que el gran objectiu del Barça és assentar-se "en un nivell alt de joc”. A més, ha afegit: “Hem de trobar l’equip en un nivell alt de joc i això ens donarà més possibilitats”.

Els quatre objectius

Martino ha explicat per què Adama i Dongou han tornat a la disciplina del Barça B. “És natural que un noi del Juvenil A, del Barça B, sigui requerit quan les necessitats així ho demanen. Quan no cal, torna al seu equip. No té sentit tenir-los si s’han de quedar fora”, ha analitzat el Tata, que ha afegit: “És important, a banda del que puguin jugar, el que han anat aprenent d’estar amb el primer equip”.

El preparador argentí, a més, ha parlat dels objectius que tenia al cap des del principi de temporada: “Teníem quatre objectius: jugar millor, acabar primers al grup de Champions, tancar els setzens de Copa contra el Cartagena classificats i acabar primers a la Lliga abans de tancar l’any, que vol dir guanyar contra el Vila-real i el Getafe”. Aquesta és la recepta del Tata, que espera veure molta gent a l’Estadi.

Finalment, Martino ha parlat de com se sent quan l’equip perd. “Em sento trist quan l’equip juga malament i perd. Si un entrenador decau en la primera derrota d’un equip que juga 80 partits cada temporada no estaria capacitat per dirigir”, ha dit el tècnic, que ha afegit que la seva valoració sobre Pinto és la mateixa que "quan no jugava". "Crec que és un porter en el qual es pot confiar i que compleix tots els requeriments per jugar”.

Tornar a dalt