fcb.portal.reset.password

Gerardo Martino, durant el partit. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerardo Martino ha comentat en la roda de premsa posterior al partit contra la Reial Societat que el Barça ha fet “un partit correcte, sense riscos, una mica preocupats de la ressaca del dissabte contra el València”. El tècnic argentí ha dit que “hem fet dos gols, més producte de la casualitat, que no del joc” i ha elogiat la bona feina de Pinto, del qual ha dit que “des que està a Barcelona, ha respost sempre”.

Pel que fa al partit contra el conjunt basc, que arribava després d’una derrota a casa, Martino ha dit que “en el partit contra el València, la primera part, va ser molt bona, però no vam acabar el partit. No hem estat un clar dominador per pensar que podríem haver sentenciat l’eliminatòria”. A més, Martino ha dit que ha cregut que “era un partit que havien de jugar els mateixos jugadors que van fer-ho contra el València” perquè “si en treia algun potser podria perdre algun jugador en el futur”.

Respecte Messi, Martino ha dit que “no em preocupa que Messi marqui gols. Ha tingut tres oportunitat clares, amb una que el porter li treu a boca de canó, i aviat tornarà a marcar”. Pel que fa a l’horari del partit i l’assistència de 38.505 espectadors, l’argentí ha dit que entén molts aficionats: “L’horari no era el millor per venir, perquè marxes a dormir molt tard i això és un gran motiu”.

Finalment, Martino ha dit que del partit contra la Reial destaca “l’ordre de l’equip, la intenció per anar a buscar el segon gol i la paciència que ha tingut l’equip”.

Tornar a dalt