fcb.portal.reset.password

Gerardo Martino, durant el partit. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerardo Martino ha estat autocrític en la roda de premsa posterior a la derrota contra la Reial Societat d’aquest dissabte per 3-1. El tècnic argentí, que ha fet sis canvis respecte al partit contra el Manchester City de Lliga de Campions, ha dit: “Hem de mirar endavant”. També ha comentat que el seu plantejament no ha estat el millor: “La lectura que he fet del partit no era la que corresponia”.

I és que Martino ha explicat que “posar tres davanters implicava trencar amb els quatre migcampistes”. “Pensava que era millor tenir un doble pivot, amb Song”, ha afirmat. A més, ha afegit que “les rotacions són bones i boniques si el resultat és positiu”. Pel que fa als canvis, que s’han produït amb el 3-1 al marcador, el tècnic de Rosario ha dit que pensava que no tenien la necessitat de repensar la forma de jugar i que quan han decidit fer el primer canvi els han fet el 3-1.

Per acabar, Martino, que ha estat expulsat durant el descans, ha afirmat: “No tinc res a dir respecte de la meva expulsió, ha estat decisió de l’àrbitre”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();