fcb.portal.reset.password

Martino, decebut després del partit. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerardo Martino ha comentat a la roda de premsa posterior a la final contra el Reial Madrid, que s’ha imposat al Barça per 1-2, que l’equip, tot i la decepció, “ha de seguir endavant i seguir lluitant per la Lliga”, i ha afegit: “El cop és molt dur perquè teníem unes grans expectatives. Volíem guanyar. Em quedo amb la intenció de l’equip”.

El tècnic de Rosario, a més, ha comentat que l’afició ha estat al costat de l’equip i que “se sent un profund dolor per la derrota i també sap greu per la gent que et ve a veure i t’anima. El Barça té moltes coses positives per fer i fer millors resultats que els d’aquests anys”. Un dels aspectes positius ha estat el partit de Bartra: “Ha demostrat que pot fer-se un lloc en el primer equip. Tot i perdre la final, que s’hagi consolidat és un fet positiu”.

Poc precisos

Pel que fa al futur pròxim de l’equip, Martino ha dit: “Hem de trobar forces d’on no n’hi ha. Tenim l’obligació de lluitar fins a l’últim moment”,. També ha analitzat la forma de jugar dels blaugranes: “El Barça té una forma de jugar poc modificable. No hi ha jugades llargues per a un nou, som un equip que circula, que elabora i quan no estem precisos per situar pilotes a l’espai els partits són incòmodes. Quan no marquem primer se’ns compliquen molt les coses".

Finalment, Martino ha lamentat la falta d’encert en els últims metres: “Tenim falta de precisió en els últims 20-25 metres. No és una qüestió d’emocions”, ha finalitzat.

“Hem de persistir en la nostra idea”

El director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, ha valorat la derrota a la final de Copa del Rei. “Hem buscat el gol fins a l’últim minut, i ha estat a punt d’arribar”, ha comentat. Zubizarreta ha analitzat el partit contra el Reial Madrid i ha explicat: “Hem jugat un partit fins al minut 93 per guanyar. El primer gol ens ha pesat molt, igual que el fet d’anar a remolc”. Tot i la derrota, ha agregat: “Hem de persistir en la nostra idea, he vist un equip que ho ha intentat fins al final”. Per acabar, Zubizarreta ha reflexionat: “Hi ha moments en què es treballa molt i els resultats no arriben”.

Tornar a dalt