fcb.portal.reset.password
Martino, durant el partit contra l'Atlètic de Madrid

Martino, durant el partit contra l'Atlètic de Madrid. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerardo Martino ha comentat a la roda de premsa posterior al partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions que ha estat el partit contra l’Atlètic de Madrid “amb més ocasions de gol” i ha deixat clar que està tranquil “amb el rendiment de l’equip”. “És el primer cop que juguem amb els 4 petits contra l’Atlètic de Madrid. No crec que el Barça tingui una gran quantitat de variants. Juguem sempre de la mateixa manera, tothom sap com jugarem i gairebé sempre guanyem”, ha comentat l’argentí, que ha deixat clar que sempre es pot millorar.

Pel que fa al rendiment de l’equip, el Tata ha dit que el deixa “molt tranquil”. “Neymar se sent més còmode per la banda esquerra. Jugar amb 4 volants ens ajuda a igualar la seva intensitat. En el segon temps hem trobat més amplitud i profunditat, més variants d’atac”, ha dit Martino, que ha afegit que “era molt difícil entrar per dins. I més per Messi, que també ha tingut un parell d’ocasions que el porter ha desviat molt bé, ha tingut una gran nit”.

“Hem elaborat bé”

Pel que fa als canvis, el preparador argentí ha donat les seves raons per no haver fet entrar Pedro: “Al final del partit elaboràvem bones jugades ofensives i per això no he posat Pedro, un quart davanter, perquè no volia perdre elaboració”. A més, ha deixat clar que no passar a semifinals “és un fracàs”.

Finalment, Martino té clar que el desgast no hauria de passar factura: “Estem molt acostumats a jugar cada tres o quatre dies i no trobo cap motiu per no haver de fer un bon partit contra el Betis. Hem tingut desgast, però estem en condicions de fer-ho”.

Tornar a dalt