fcb.portal.reset.password

Martino, durant la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerardo Martino ha comparegut aquest dissabte en la roda de premsa prèvia al partit contra el València que el Barça disputarà aquest diumenge a Mestalla (21h). El tècnic argentí, que ha deixat fora de la llista de convocats a Xavi Hernández i Alexis Sánchez per decisió tècnica, ha explicat que aquest fet respon a les rotacions, perquè “els tocava descansar”. A més, ha dit que l’equip ha de trobar “el ritme necessari per mostrar la millor versió” i que “necessitem millorar el joc de conjunt”.

Harmonitzar moviments

“El que necessita l’equip és millorar el joc de conjunt, això farà millor les individualitats. El que hem de fer ara és agafar la millor forma i sobretot guanyar els partits. Com es millorar això? Treballant en els entrenaments, coordinant moviments amb els laterals, els interiors...hem d’harmonitzar els moviments. Ho hem de recuperar per no donar referències als rivals”. D’aquesta manera ha analitzat Martino un dels aspectes que vol millorar de l’equip blaugrana.

Desactivar Banega

A Mestalla, un dels aspectes que més preocupa al Tata és el partit de Banega, “Hem d’evitar que Banega tingui incidència en el partit. Intentarem trobar la nostra millor forma per evitar que puguin treure el seu potencial a la llum”, ha explicat Martino, que ha dit que l’equip de Djukic “ha jugat dos partits diferents. Han canviat diversos jugadors entre el primer i el segon partit, amb variants per cada posició”.

Pel que fa al partit que plantejarà l’equip valencià, el tècnic blaugrana ha explicat que no té dubtes sobre com sortirà a la gespa. “El València, com a local, sortirà a pel partit. No ho dubto. Nosaltres el que fem és imaginar situacions i després veure si hi ha alternatives”.

“Hem de fer més gols”

Finalment, Martino ha parlat de les poques vegades que els rivals han arribat a la porteria de Valdés, però també ha destacat que l’equip ha de materialitzar les ocasions de què disposa. “Està bé que no ens facin gols i tampoc hem donat moltes oportunitats de gol. Tampoc és que ens hagin arribat set vegades cada cop, ens han arribat un parell de cops. Nosaltres hem de minimitzar que ens arribin. També és cert que hem de fer més gols amb els jugadors que tenim al davant, però hem tingut les oportunitats de fer-los”, ha valorat el preparador argentí.

Tornar a dalt