fcb.portal.reset.password
Imatge de Tata Martino durant el partit. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El Tata Martino, durant el partit. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerardo Martino ha comentat en la roda de premsa posterior al partit que el Barça ha anat de “més a menys” i que l’equip ha fet “un excel·lent primer temps”, i ha afegit: “Hem jugat un segon temps regular i en els últims 15 minuts hem acabat tenint més control”. El tècnic argentí també ha lloat el partit d’Alexis, ha explicat el canvi d’Iniesta i ha restat importància als sis punts de diferència amb el Madrid.

“Hem fet canvis per millorar”

“És cert que en el primer temps, que hem anat guanyant, ens hem assemblat més al que som. En el segon temps no ho estàvem fent bé i hem fet els canvis que havíem de fer per millorar”, ha comentat Gerardo Martino, que ha conclòs que el Barça ha fet “un primer temps excel·lent en què el Madrid no ha tingut oportunitats”. A més, Martino no s’ha amagat i ha explicat l’entrada de Song al camp en el lloc d’Iniesta: “El canvi de Song per Iniesta ha estat defensiu, no m’inventaré que Song és un ‘10’ ofensiu. Era la manera de guanyar el partit i ho tornaria a fer”.

En el segon temps no ho estàvem fent bé i hem fet els canvis que havíem de fer per millorar

Reconeixement a Alexis

El Tata també ha volgut destacar la bona feina d’Alexis Sánchez en el partit i la seva importància amb el gol: “Alexis ho està fent bé des del final de la Lliga passada. Si aquest gol fa que la gent el reconegui més, benvingut sigui. Tindrà incidència en el seu rendiment i Alexis sempre està preparat. La seva temporada és excel·lent”, ha dit Martino, que també ha volgut deixar clar que Neymar ha completat un bon Clàssic, però que no ha estat el seu millor partit. “Neymar ha jugat millors partits que avui, però la transcendència del gol eleva el seu rendiment. Crec que ha tingut partits millors”.

Si aquest gol fa que la gent reconegui més Alexis, benvingut sigui

Queda molta Lliga

Martino, d’altra banda, també ha parlat de la pressió que han fet els davanters i ha elogiat l’esforç de Messi. “Leo ha donat molt a l’equip. Si trobem respostes com la seva en l’aspecte de recuperar la pilota tindrem més possibilitats de fer-ho i, després, si tenim la pilota, serà més fàcil atacar”, ha comentat el Tata, que ha dit que la diferència de sis punts amb el Madrid no és definitiva: “La incidència és anímica més que matemàtica. Sis punts a la jornada 10 no es poden considerar res encara. Estic content i satisfet, però això tot just acaba de començar. Encara ens queden 28 jornades per disputar”.

Tornar a dalt