fcb.portal.reset.password
Gerard Piqué i Josep Maria Bartomeu, a les oficines del Club

Gerard Piqué i Josep Maria Bartomeu, a les oficines del FC Barcelona en l'acte de signatura de l'ampliació del seu contracte / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Gerard Piqué va signar diumenge la renovació dels seu contracte que el vincula amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2019 després que s’anunciés l’acord la setmana passada. El jugador, acompanyat pel seu representant, va firmar l’ampliació a les oficines del Club al costat del president Josep Maria Bartomeu, el vicepresident esportiu Jordi Mestre i el director esportiu, Andoni Zubizarreta.

“Estic més a prop de retirar-me aquí”

Amb aquesta prolongació del seu contracte Gerard Piqué està més a prop d’acabar la seva vida com a futbolista al FC Barcelona. I és que si es compleix l’acord el jugador tindrà 32 anys i portarà 11 anys al primer equip. “Tenir aquesta sensació de poder viure aquí tota la meva carrera és una cosa que m’aporta moltíssim. Espero molts èxits, tants com els que hem tingut aquests últims anys”, apuntava.

En aquest sentit es pronunciava el president Bartomeu: “És molt important que la consolidació de Gerard Piqué com el millor central del món la visqui a Barcelona”. "És una peça clau de la columna vertebral del nou projecte esportiu del FC Barcelona”. Zubizarreta, per la seva banda, reconeixia que “la renovació de Piqué, el nostre central de referència, confirma la confiança mútua, del jugador i del Club a la continuïtat i millora del nostre projecte".

Il·lusionat amb Luis Enrique

Piqué també va valorar l’arribada de Luis Enrique a la banqueta blaugrana. “Estic molt il·lusionat. Durant la roda de premsa que va oferir va mostrar que té les idees molt clares. Coneix molt la casa i crec que ens donarà moltíssim”. “Tinc moltes ganes de començar a treballar a les seves ordres”, afegia.

El blaugrana també veu l’equip preparat per recuperar el tron dins el món del futbol. “El FC Barcelona ha d’estar a dalt de tot, guanyar títols i sentir-se important dins l’elit europea i mundial. Tenim equip, entrenador... tenim tots els ingredients per tornar a ser-hi”.

Tornar a dalt