fcb.portal.reset.password

Piqué, durant la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El Camp Nou acollirà aquest dimecres el debut a la Lliga de Campions del FC Barcelona. Gerard Piqué, que en la seva trajectòria esportiva ha guanyat tres Champions –una amb el United i dues amb el Barça- explica com afronta l’equip la competició continental: “L’equip té moltes ganes de començar aquesta competició perquè és la més prestigiosa. Hi ha els grans equips d’Europa i intentarem fer un gran paper. El Barça lluita per guanyar-la i començar amb bon peu és bàsic, és vital”, ha analitzat Piqué.

L’estil, innegociable

El nostre estil de joc és innegociable. Ens va molt bé jugar d’aquesta manera, però en els últims 2-3 anys ja saben com ho fem. Hem d’aconseguir tenir variants i diverses maneres d’atacar. No sabem jugar d’una altra manera. No sabem defensar el resultat. Quan ets allà al terreny de joc són situacions complicades. Es podrien fer millor les coses, però hem guanyat els 4 partits i la Supercopa d’Espanya”, ha explicat el ‘3’ blaugrana, que ha afegit que “amb el Tata Martino encara estem adquirint noves idees, hem de trobar un equilibri i saber quan ser verticals i quan jugar com sempre”.

Amb el Tata Martino encara estem adquirint noves idees, hem de trobar un equilibri

Pel que fa a l’apartat físic, Piqué ha reconegut que es troba en un bon moment. “Em trobo bé, però en la zona defensiva se’ns exigeix molt més. Hi ha parts del partit que hem de córrer cap enrere. Físicament estic bé”.

Piqué també ha deixat clar que, tot i que la Champions és un dels títols més importants, l’equip no canviarà la seva manera de ser en la competició domèstica. “La Lliga et diu com estàs, si has fet les coses bé o no. El Bayern de Munic, la temporada passada, va ser molt superior a nosaltres. Es reconeix i ja està. Es va fer una gran temporada guanyant una Lliga amb 15 punts més que el Madrid i fent 100 punts”, ha volgut deixar clar el central.

Es va fer una gran temporada guanyant una Lliga amb 15 punts més que el Madrid i fent 100 punts

Amb Puyol es fa un salt de qualitat

Amb la recuperació de Carles Puyol a prop –el jugador ja fa part del treball amb el grup- Piqué ha parlat de la importància del capità a l’equip. “El procés de recuperació de Puyol encara dura. Encara està recuperant sensacions i quan estigui bé el Tata comptarà més amb ell. Al capità se’l troba a falta sempre. És un gran professional i molt amic meu. Durant aquests mesos que no ha estat l’equip ha funcionat, però amb ell sempre es fa un salt de qualitat”, ha analitzat el català.

Tornar a dalt