Gerard Deulofeu, un dels més joves a debutar amb Espanya

Gerard Deulofeu, un dels més joves a debutar amb Espanya

Amb 20 anys i dos mesos serà el segon blaugrana més jove que juga amb la selecció després de Bojan Krkic Xavi i Sergio Busquets van fer el seu debut amb 20 anys a punt de fer-ne 21, Piqué, Bartra i Iniesta van debutar amb 22 anys i Pedro, amb 23 anys

Tot i que encara no ha debutat amb la selecció espanyola, Gerard Deulofeu ha estat convocat per al partit amistós que Espanya jugarà contra Bolívia el pròxim 30 de maig a Sevilla. Si es produeix el seu debut ho farà amb 20 anys i dos mesos, fet que el situaria com el segon blaugrana més jove que debuta després de Bojan Krkic, que ho va fer amb 18 anys el 2008.

El davanter de Riudarenes, que ha disputat aquesta temporada 29 partits a la Premier League amb l’Everton, ha tornat a la disciplina blaugrana de cara a la temporada 2014/15 sota les ordres de Luis Enrique.

La confiança de Del Bosque

Aquest diumenge, i sense que estigués previst, l’entrenador de la selecció espanyola, Vicente del Bosque, va comentar que des del cos tècnic compten amb Deulofeu ara i de cara al futur: “Tenim molta confiança en ell. A l’Everton ho ha fet molt bé, és una bona solució i si hi hagués algun lesionat seria dels primers en qui pensaríem”. Així doncs, el català té possibilitats serioses de debutar aquest mes de maig amb Espanya i, si Del Bosque ho creu oportú, anar al Mundial del Brasil.

Un dels més joves

El rècord de precocitat en els últims anys debutant amb la selecció el té Bojan Krkic. El davanter de Linyola va debutar amb tan sols 18 anys amb Espanya en un partit a Albacete el 2008. Deulofeu, si juga contra Bolívia, farà el debut amb 20 anys i dos mesos. De l’actual plantilla del Barça, jugadors com Xavi i Sergio Busquets van fer el seu debut amb 20 anys a punt de fer-ne 21, Piqué, Bartra i Iniesta van debutar amb 22 anys i Pedro, amb 23 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut