Feliços 36, Puyol!

Feliços 36, Puyol!

El capità del Barça celebra aquest diumenge, 13 d’abril, el seu 36è aniversari, l’últim com a jugador del Barça després d’anunciar que deixarà el Club a final de temporada

Carles Puyol fa 36 anys. Aquest diumenge el capità del FC Barcelona celebra el seu aniversari. Serà el seu darrer amb la samarreta blaugrana després que anunciés a principis del mes de març que deixarà el Club un cop finalitzi la present temporada. Aquesta és la 15a temporada del ‘5’ del Barça al primer equip. Va ser el 2 d’octubre del 1999 quan Louis van Gaal el va fer debutar en un partit de Lliga contra el Valladolid. Des d’aleshores ha jugat 593 partits amb el primer equip i ha marcat 18 gols –l’últim a la jornada 26 davant l’Almeria–, dels quals 391 són en partits de Lliga, fet que li ha permès ser el segon jugador de la història del Barça amb més partits en aquesta competició, per darrere de Xavi.

En aquestes 15 temporades al primer equip el capità ha aixecat amb el Barça 21 títols (6 Lligues, 3 Lligues de Campions, 2 Copes del Rei, 2 Supercopes d’Europa, 6 Supercopes d’Espanya i 2 Mundials de Clubs).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut