Feliços 27, Piqué!

Feliços 27, Piqué!

Aquest diumenge, 2 de febrer, Gerard Piqué fa 27 anys. El central català ha celebrat aquesta temporada el seu partit número 250 amb la samarreta del Barça

Gerard Piqué fa 27 anys aquest diumenge. El central blaugrana va néixer el 2 de febrer del 1987 i des d’aquell mateix dia és soci del Club. Piqué va començar a jugar al futbol base del FC Barcelona als 10 anys i va jugar a les categories inferiors blaugrana fins a l’etapa juvenil. En acabar la temporada 2003/04, Gerard Piqué va fer un parèntesi en la seva vida com a blaugrana i va marxar, primer, al Manchester United i, després, al Saragossa, fins que va tornar a les files blaugrana la temporada 2008/2009.

Des que va tornar al Camp Nou l’estiu del 2008 el ‘3’ blaugrana ha aconseguit un palmarès envejable. Ha guanyat quatre Lligues, dues Lligues de Campions, dues Copes del Rei, dues Supercopes d’Europa, quatre Supercopes d’Espanya i dos Mundials de Clubs. A més, amb el Manchester United va guanyar una Premier League, una Carling Cup i una Lliga de Campions, i, amb la selecció espanyola, una Eurocopa i un Mundial.

En les sis temporades que ha jugat al primer equip Piqué s’ha convertit en un fix a l’eix de la defensa per a Pep Guardiola, Tito Vilanova i Gerardo Martino. A principis d’aquest 2014, en el partit que el Barça va guanyar a l’Elx per 4-0, Piqué va disputar el seu partit número 250 defensant la samarreta blaugrana, i amb el gol que va marcar al Celtic a la fase de grups d’aquesta temporada el central va ser l’autor del gol 1000 del FC Barcelona en competicions internacionals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut