FC Barcelona – València: Sabies que...

El tècnic Juan Antonio Pizzi torna al Camp Nou, on va jugar dos partits contra el conjunt xe El Barça té un balanç de 23 gols a favor i dos en contra en els darrers set enfrontaments entre els dos equips que s’han disputat a l’estadi blaugrana

A continuació repassem alguns dels detalls previs al partit d’aquest dissabte entre el Barça i un València entrenat per Pizzi, qui fa pocs dies ha incorporat a la seva plantilla a l’exblaugrana Seydou Keita.

Juan Antonio Pizzi torna al Camp Nou com a entrenador del València. Amb el Barça va enfrontar-se al seu actual club en sis ocasions (quatre victòries, un empat i una derrota).

Tots aquests enfrontaments entre FC Barcelona i València els va començar des de la banqueta i va saltar als terrenys de joc en tres ocasions per jugar un total de 79 minuts.

L’entrenador argentí ha mogut fitxa en aquest mercat d’hivern. Guardado, Postiga, , Pabón i Canales han marxat, mentre que han entrat Rubén Vezo, Eduardo Vargas, Vinicius Araujo i Seydou Keyta.

Amb el jugador malià al Barça, entre el 2008 i el 2012  es van disputar deu partits contra el conjunt xe (sis victòries i quatre empats). Aquest dissabte, però, no ha estat convocat.

D’aquesta desena d’enfrontaments, el llavors ‘15’ blaugrana en va disputar sis –quatre com a titular–, en què va acumular un total de 308 minuts.

Al València també hi milita un jugador amb passat al Barça. Oriol Romeu, cedit pel Chelsea, va debutar oficialment amb el primer equip en l’anada de la Supercopa d’Espanya contra el Sevilla (0-0).

Últimament el València no treu bons resultats al Camp Nou. En els últims set partits a l’estadi blaugrana ha encaixat 23 gols i n’ha fet dos.

La darrera golejada va ser el 5-1 de la temporada 2010/11, un partit recordat pels quatre gols de Leo Messi.

L’argentí també va participar en el 4-0 del curs 2008/09 i en el 6-0 del 2007/08. En aquest darrer cas va inaugurar el marcador amb un gol de penal.