FC Barcelona – UD Almeria: Reacció necessària

FC Barcelona – UD Almeria: Reacció necessària

21.00h, Canal +: L’Almeria visita, al Camp Nou, un Barça que ha de tornar al camí de les victòries en Lliga Pinto és baixa després de no haver-se recuperat de les molèsties lumbars, mentre que Jordi Alba, amb l’alta mèdica, és la novetat positiva

La plantilla i el cos tècnic del FC Barcelona s’ha conjurat durant aquesta setmana per recuperar les bones sensacions en joc i resultats. El Barça rep aquest diumenge (21 hores, Canal +) la visita de l’Almeria al Camp Nou amb el doble objectiu de guanyar i oferir una bona imatge. Després del resultat a Anoeta, el conjunt de Tata Martino no té marge d’error per mantenir les opcions de títol.

Els blaugranes són ara mateix segons a la classificació, empatats a punts amb l’Atlètic de Madrid (3r) i tres punts per sota del Reial Madrid. A més, els dos conjunts madrilenys s’enfrontaran entre ells unes hores abans del partit del Camp Nou. “Si fem la nostra feina i guanyem qualsevol resultat al derbi madrileny ens pot jugar a favor”, deia Martino a la sala de premsa.

Novetats i absències

La gran novetat per al partit davant l’Almeria és la reaparició de Jordi Alba, que va rebre l’alta mèdica. Per contra, José Manuel Pinto no es va recuperar de les molèsties lumbars i se suma a les baixes per lesió de Piqué, Cuenca i Dos Santos. A més, Montoya, Sergi Roberto i Afellay han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica.

“Confio plenament en la reacció de l’equip, perquè a la plantilla hi ha molta autocrítica”, deia Tata Martino en la roda de premsa prèvia al partit. I és que després del mal resultat a San Sebastià el Barça no es pot permetre una altra ensopegada.

El Barça tindrà al davant un rival propici en les seves últimes visites al Camp Nou. En les darreres deu temporades l’Almeria ha visitat l’Estadi en quatre ocasions a la Lliga i les quatre han acabat amb victòria culer. En el partit de la primera volta d’aquest curs el conjunt de Tata Martino es va imposar per 0 a 2 a terres andaluses, amb gols de Messi, que uns minuts després de marcar va ser substituït per molèsties físiques, i Adriano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut