FC Barcelona – Reial Societat: L’hora de reivindicar-se

FC Barcelona – Reial Societat: L’hora de reivindicar-se

El conjunt blaugrana vol deixar enrere el 2-3 contra el València viscut ara fa quatre dies Martino ha convocat tots els disponibles i haurà de descartat quatre jugadors abans del matx

FC Barcelona i Reial Societat obren aquest dimecres a la nit (22 hores, Antena 3) una semifinal apassionant. Culers i bascos s’enfronten per un bitllet a la final de la Copa del Rei, competició que els barcelonistes van guanyar per última vegada el 2012 i el 2009. Després de la derrota de dissabte amb el València (2-3), el matx es presenta com una bona “oportunitat per reivindicar-se”, tal com declarava dimarts el Tata Martino.

Un 2014 gairebé idèntic

L’eliminatòria es presenta força igualada tot i el 4-1 del partit de Lliga. Tant el Barça com la Reial Societat han signat un inici d’any pràcticament calcat: els culers han sumat vuit punts el 2014 pels set dels blanc-i-blaus, i tots dos han pogut superar amb relativa comoditat els quarts de la Copa del Rei, contra Llevant i Racing respectivament.

Per a l’eliminatòria que arrenca aquest dimecres, el FC Barcelona disposa de tota l’artilleria. Només els lesionats Neymar Jr, Dos Santos i Oier han quedat fora d’una llista de 22 jugadors i que es veurà reduïda a 18 just abans del matx.

Debutant Canales?

A la Reial podria estrenar-se Sergio Canales, incorporat durant el mercat d’hivern a la disciplina de Jagoba Arrasate. El jugador càntabre es converteix així en una peça més d’un equip potentíssim ofensivament: Griezmann, Vela o Xabi Prieto formen part d'una llista de la qual han estat descartats, per decisió tècnica, Agirretxe i 'Chory' Castro.

També es perden el compromís d’anada els lesionats Estrada, De la Bella, Granero i Markel Bergara. Sense tots ells la Reial Societat intentarà assolir un bon resultat al Camp Nou que permeti somiar amb una final de Copa 26 anys després.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut