FC Barcelona – RC Celta de Vigo: Esprint per la Lliga

FC Barcelona – RC Celta de Vigo: Esprint per la Lliga

El Barça rep el Celta al Camp Nou quatre dies després d’assaltar el Santiago Bernabéu Xavi, titular en els últims cinc compromisos, ha estat descartat per decisió tècnica

La victòria per 3-4 al Clàssic de diumenge ha deixat la Lliga més igualada que mai. Atlètic, Madrid i Barça estan separats per un únic punt de diferència i, ara sí, qualsevol ensopegada pot dictar sentència. Falten únicament nou jornades per tancar la Lliga i cada partit és una final. Sona a tòpic, però és així. I la primera es juga aquest dimecres al Camp Nou contra un Celta amb moltes cares conegudes (20 hores, GolT i Canal+ Liga).

Tornen al Camp Nou jugadors que van ser llegenda, com ara Luis Enrique, blaugrana durant vuit anys i entrenador del Barça B durant tres més. Ara dirigeix el Celta de Fontàs i Nolito, que no van acabar de triomfar a Can Barça. Un que podria fer-ho en un futur, Rafinha, s’ho perdrà per lesió.

Retrobaments al marge, el FC Barcelona afronta la cita conscient de la importància de sumar tres punts més per pressionar l’Atlètic i el Madrid, que juguen a les 22 hores. Gerardo Martino ha descartat Oier, Montoya, Afellay i Xavi per decisió tècnica. L’absència més destacada és la del terrassenc, titular en els últims cinc compromisos de l’equip.

S’intueixen, doncs, algunes rotacions en un Barça que dissabte ha de visitar Cornellà-El Prat. Contra el Celta, partit de Lliga número 1.000 al Camp Nou, podria ser el dia de Bartra, Song, Alexis o Pedro, tots ells suplents diumenge al Bernabéu.

[[BOTOVERMELL::Iniciar Compra ++Barça - Celta::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbarcelona/ca_ES/entradas/evento/1004/session/12380/step1r2?&utm_source=web-fcb&utm_medium=pastilla-noticia-ca&utm_campaign=fulf30-cel::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut